СЗДП С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ, УЧАСТВАЛИ В ПОТУШАВАНЕТО НА ГОРСКИТЕ ПОЖАРИ

Благодарение на добрата съвместна работа между служители на Държавните горски и ловни стопанства на територията на СЗДП и служителите на РСПБЗН във всички населени места, както и стотиците сигнали, подадени от съвестни граждани на телефон 112, тази година няма горски пожар, достигнал до населените места. Не се наблюдаваха инциденти, всички пожари бяха локализирани, овладени и потушени навреме.

Ръководството и колектива на Северозападно държавно предприятие – Враца изразява огромна благодарност към всички горски служители, които взеха активно участие в гасенето на пожарите в горите през 2023г. Благодарим Ви, че въпреки трудностите, с които се сблъсквате в ежедневието си, винаги сте първи на пожара, прекарвате дни и нощи разделени от семействата си, за да спасите българската гора! На фона на огромните по площ пожари по света, ние се гордеем, че успяхме да опазим до днес горите си и те ще продължават да изпълняват всички свои функции пълноценно. Специални благодарности отправяме към ръководството на всяко териториално поделение за добрата организация!

Благодарим и на всички служители на РСПБЗН, че винаги работите рамо до рамо със служителите на СЗДП, винаги в перфектен синхрон!

Благодарим на всички доброволци, както и на хората, които известяват за наличието на пожари! Вие сте пример за достойно гражданско поведение, себеотрицание и социална ангажираност! Ние вярваме, че заедно можем да опазим българските гори!

От ръководството и колектива на Северозападно държавно предприятие-Враца